Wass på vej til at erstatte Krohn-Dehli i Celta Vigo

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ifølge den spanske lokalavis Faro de Vigo er Daniel Wass på vej til at skifte til Celta Vigo.

Wass har spillet for franske Evian i fire sæsoner, men det kan nu være fortid. For den danske landsholdsspiller meldes nu på vej til Celta Vigo, hvor han skal erstatte landsholdskollega Michael Krohn-Delhi, der er skiftet til Sevilla.

Det har været Wass' intention at finde en ny klub, da hans nuværende klub Evian rykkede ned fra den bedste franske række Ligue 1 i denne sæson. Evian har givet Wass lov til at finde nye græsgange, selvom danskeren først har kontraktudløb næste sommer.

Ifølge avisen Faro de Vigo var Wass sammen med sin kone søndag på besøg i havnebyen Vigo, hvor Celta holder til, for at kigge nærmere på omstændighederne. Wass var med i landsholdstruppen, der lørdag vandt 2-0 over Serbien, uden at komme på banen. Og det skulle netop have været efter Serbien-kampen, at Wass tog direkte til Vigo.

Avisen vurderer ydermere, at handlen er »80 procent på plads«, da der stadig mangler lidt forhandling, inden Wass vil skrive under på kontrakten med Celta.

Daniel Wass skiftede i sommeren 2011 Brøndby ud med portugisiske Benfica. Her nåede han aldrig at komme i aktion og blev efterfølgende udlejet til Evian, som han siden skiftede permanent til.

Wass er tidligere blevet sat i forbindelse med de engelske klubber Tottenham, West Ham og Newcastle. Også den italienske oprykkerklub Carpi skulle have været interesseret, men nu ser det ud til, at Spanien bliver Wass' næste destination.