Wass assisterede modspiller i Evian-nederlag til PSG

PSG-spillerne jubler efter en af holdets fire scoringer mod Evian. Fold sammen
Læs mere

Daniel Wass spillede hele kampen for Evian, der søndag eftermiddag tabte 2-4 til PSG i en underholdende og målrig affære. Trods et oplæg fra den danske kantspiller lykkedes det altså ikke at tildele Zlatan Ibrahimovic og co. sæsonens tredje nederlag.

Kravet til PSG står mejslet ind i Eiffeltårnet med ejer Nasser Al-Khelaifis håndskrift: Mesterskaber. Den stenrige klubpræsident vil have succes med sit stjernebesatte mandskab, men på trods af kun to nederlag i sæsonen frister PSG en tilværelse fire point væk fra topholdet Lyon.

Cedric Barbossa gjorde udsigten til triumf i den bedste franske række en anelse værre, da han efter 14 minutters spil bragte gæsterne fra Evian foran.

Noget kunne tyde på, at David Luiz har forstået kravet til succes i Paris Saint Germain, for efter en halv times spil steg han til vejrs og pandede hjemmeholdet tilbage i opgøret, og med Marco Verattis scoring otte minutter senere kom PSG tilbage på medaljekurs.

Daniel Wass, der har scoret lige så mange mål - otte - som Zlatan Ibrahimovic gennem sæsonen, har imponeret i sin franske klub, ikke mindst på frispark, hvor danskeren flere gange har vist sin fornemme sparketeknik. Fra højresiden knaldede kantspilleren, som mange gerne ser på landsholdet, et frispark ind i feltet til PSG-spilleren Gregory van der Wiel, der på fornem vis headede bolden i eget net med en flot tunnel på sin egen målmand, Salvatore Sirigu.

To scoringer fra Javier Pastore og Edinson Cavani i kampens sidste kvarter blev dog for meget for Evian, der aldrig for alvor truede PSG i kampens afslutning.

Med nederlaget ligger Evian fortsat under nedrykningsstregen i Ligue 1.