Ward vil gerne møde Froch i England - så længe det ikke foregår i denne by

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske boksestjerne Andre Ward åbner nu for muligheden for at give britiske Carl Froch revanche for Super Six-nederlaget i Atlantic City i 2011. Og Ward er endda også klar til at tage til England for at bokse kampen. Det skriver Sky Sports tirsdag.

Det eneste krav Ward har, er, at kampen ikke bokses i Frochs hjemby, Nottingham.

»Carl - vi venter på, at du tager din telefon og ringer os op. Men jeg er ikke interesseret i at komme til Nottingham, og jeg synes heller ikke, at det noget, jeg skal være tvunget til. Men eksempelvis Wembley - Storbritannien generelt - jeg ville elske det,« siger Ward til Sky Sports.

»Storbritannien er en ting, Nottingham er en anden ting. Nu siger han (Froch, red.), at 'jeg kom til USA, og nu skal du komme til Nottingham'. Men sagen er, at Atlantic City, hvor vi boksede Super Six-finalen, er flere tusinde kilometer fra min hjemby - det var en udebanekamp. Jeg bor på vestkysten, kampen foregik på østkysten, hvilket betød en flyvetur på seks timer for mig.«

»Men jeg vil elske at give mine britiske fans - og selv Carls venner - chancen for at se mig bokse i Storbritannien, inden min karriere er ovre,« slutter Ward.

Det er et krav fra det internationale bokseforbund, WBA, at Ward og Froch, der begge er titelbesiddere, mødes i et obligatorisk titelforsvar.

BT har tidligere afsløret, at den tyske promotor Kalle Sauerland arbejder benhårdt på en kamp mellem Andre Ward og danske Mikkel Kessler i Parken i København. Den kamp kunne måske være en ideel opvarmning for Ward, der ikke har megen erfaring med at bokse uden for USA's grænser.