Vraget OL-par: Det er en kniv lige i hjertet

Mads Conrad-Petersen skal ikke se OL i fjernsynet efter at være blevet vraget sammen med Mads Pieler Kolding.

Herredoublen Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen kommer ikke til at repræsentere Danmark i badminton ved OL.

Da de fik beskeden om, at det i stedet bliver Carsten Mogensen og Mathias Boe, der får lov til at kæmpe for Danmark i Rio de Janeiro, brød verden sammen, siger Mads Conrad-Petersen til TV2 Sport.

- Det er da en kniv lige i hjertet, at vi ikke kommer med. Man ser selvfølgelig kun sin egen lille verden bryde sammen der. Jeg kan jo også godt se argumenter for, at Boe og Mogensen skal med. De har været fantastiske for dansk badminton de sidste mange år.

- Jeg synes jo bare, at det skal være den nuværende kampform, som er afgørende. Vi har ligeså meget sikret Danmark en OL-plads, som de har. Hvis de ikke havde været der, så var vi stensikkert kommet med til OL, siger han.

Mads Conrad-Petersen tilføjer, at han ikke regner med at se OL-kampe i herredouble i fjernsynet, da det simpelthen vil gøre for ondt at se på.

Carsten Mogensen faldt i februar om på sit hotelværelse under hold-EM i Kazan i Rusland. Han bliver efterfølgende opereret for en bristet udposning på en blodåre i hjernen. Derfor var det længe usikkert, om han ville kunne blive klar til sommerens OL.

Efter at have deltaget i enkelt turnering vurderede Badminton Danmark dog, at man havde set tilstrækkeligt fra parret, der gennem mange år har været i top-fem på verdensranglisten og blandt andet snuppede sølv ved OL for fire år siden.

I mellemtiden har Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen spillet på et højt niveau, og parret er sågar rykket forbi Boe og Mogensen på verdensranglisten.

/ritzau/