Voigt slutter karrieren hos CSC

Jens Voigt har forlænget sin kontrakt med Team CSC for to sæsoner og slutter dermed sin aktive karriere hos det danskbaserede mandskab. Voigt åbner samtidig for, at han efterfølgende fortsætter i en anden funktion hos Team CSC.

Den tyske tonser Jens Voigt sætter punktum for sin karriere som prof-rytter hos danske Team CSC. Bjarne Riis mandskab offentliggjorde i går før Tourens fjerde etape, at man er nået til enighed med Jens Voigt om en to-årig forlængelse. Til stor tilfredshed for sportsdirektør Kim Andersen.

»Jens er ikke bare en af sportens mest markante stjerner, han er også et samlingspunkt og en enormt vigtig rytter for holdet,« siger Kim Andersen om aftalen, der kom i hus i aftentimerne efter Fabian Cancellaras sejr på tredje etape.

Hører hjemme hos CSC
35-årige Voigt har ellers på rygteplan været sat i forbindelse med tyske T-Mobile, men valgte altså at slutte sin aktive karriere hos Team CSC og vil efterfølgende gerne tilknyttes holdet i en anden funktion. »Jeg hører hjemme hos Team CSC, og jeg er meget glad for, at den nye aftale er i hus.

Det er her, jeg vil slutte min karriere, men det bliver heldigvis først om et godt stykke tid. Holdet betyder enormt meget for mig både professionelt og socialt. Jeg føler, at vi med vores antidopingprogram er med til at vise vejen for en sund og holdbar fremtid. Det vil jeg gerne være med til, og jeg vil også meget gerne have en tilknytning til holdet, når jeg engang stiller cyklen i garagen,« siger Voigt.