Voigt er klar til at stikke

Med Fabian Cancellara i gult har rytterne fra Team CSC været tvunget til forsvar frem for at angribe. Jens Voigt er klar til at stikke, når chancen byder sig.

CSC's Jens Voigt har været sparet hidtil i årets Tour de France, fordi holdet sidder med den gule trøje.<p>Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Team CSC vil ikke bruge uanede kræfter på at fortsætte forsvaret af den gule førertrøje i Tour de France, men det er en svær balance.

- Det her er Tour de France. Når man har trøjen, skal man forsøge at holde den. Det skaber glæde på holdet, hos fans og sponsorer af have den, og det forventes af de øvrige hold, at man viser ansvar, siger Jens Voigt.

Sportsdirektør Kim Andersen lod efter onsdagens etape forstår, at Jens Voigt er blevet sparet for eventuelt at kunne prøve sig af torsdag på den 182,5 kilometer lange etape fra Chablis til Autun.

En etape med en række mindre stigninger, og Voigt er klar. Rytterne har inden torsdagens etape tilbagelagt mere end 800 kilometer, og Voigt har ikke været i udbrud en eneste gang. Et sjældent syn i Tour de France.

- Hvem er jeg til at angribe min holdkammerat? Mit job har været forandret i år, men havde vi ikke haft trøjen, havde jeg været af sted i nogle udbrud. Og jeg tør godt love, at I får mig at se i udbrud på et tidspunkt, siger Jens Voigt.

/ritzau/