VM-vinder rygtes til Manchester United

Den tyske verdensmester Sami Khedira skifter med stor sandsynlighed til Manchester United, når hans kontrakt med Real Madrid udløber til sommer.

Det påstår den engelske avis The Sun, der samtidig mener at vide, at kontrakten vil sikre Khedira en ugentlig hyre på 1,56 millioner kroner.

Arsenal, Chelsea og Schalke skal angiveligt også være interesserede i den 28-årige tysker, men de seneste rapporter peger altså på, at United er optimistiske, hvad angår en aftale med midtbanespilleren.

The Sun spekulerer imidlertid i, om United har brug for en spiller af Khediras kaliber. Efter tilgangen af Carlo Ancelotti som træner i Real Madrid har Khedira været langt fra at være fast mand i startopstillingen, og den seneste sæson var den tidligere Stuttgart-spiller ude det meste af året med en knæskade.

United derimod er inde i en yderst god periode med nylige sejre over Liverpool og Manchester City, og avisen spekulerer derfor i, om de Røde Djævle virkelig er interesserede i en reserve fra Real Madrid..