VM-truppen ramt af ny skade

fggfdfg

Fugerne i landstræner Gudmundur Gudmundssons pande blev onsdag en anelse dyberer. Han kan - i yderste tilfælde - nu risikere at måtte undvære en af nøglespillerne ved det VM, der begynder om halvanden uge.

Højrebacken Kasper Søndergaard måtte - ifølge TV2 - stærkt forpint udgå af dagens træning. I forbindelse med en skudafvikling hamrede han sin hånd ind i en kollega. Det gik især ud over tommelfingeren, der måtte pakkes ind i is efterfølgende.

»Vi håber på, det bare var et slag. Det kan selvfølgelig blive træls nok for ham, men vi håber ikke, der er noget brud. Det er det, vi kalder et blåt mærke,« siger landsholdets assistenttræner, Peter Bredsdorff-Larsen, til TV2.

33-årige Kasper Søndergaard, der til dagligt spiller i Skjern, er en af landsholdets mest rutinerede spillere med hele 10 slutrunder på cv'et, og det vil være et meget hårdt slag for VM-ambitionerne, hvis landsholdet skal undvære ham i Qatar.

Playmaker Morten Olsen måtte tirsdag officielt vinke farvel til VM-slutrunden, der i år afvikles i Qatar. Olsen havde under træningen uheldigvis brækket sin næse efter et sammenstød med René Toft Hansen. Landsholdsspilleren skal nu igennem en næseoperation.

Også Bo Spellerberg døjer med en drilsk fodskade, der risikerer at holde ham ude af turneringen.

Danmark, der er regerende viceverdensmestre, indleder VM på næste fredag med en kamp mod Argentina.