VM-træning uden Barcelona-profil

Jesper Nøddesbo, der til daglig spiller i den spanske klub FC Barcelona, deltog på grund af sin kones fødsel af parrets barn nummer to ikke i VM-landsholdets træningspas fredag formiddag i Vibyhallen ved Aarhus. Fold sammen
Læs mere

FC Barcelona-stregspilleren Jesper Nøddesbo var fraværende, da herrelandsholdet fredag formiddag i Vibyhallen ved Aarhus afviklede det første træningspas forud VM-slurunden senere på måneden i Qatar.

- Hans kone har netop født (en datter, red.). Så der er nogle papirer, han skal have på plads inden han kan rejse fra sin bopæl i Spanien til Danmark. Men vi forventer, at han kommer senere i dag, sagde Dansk Håndbold Forbunds pressechef Finn Tage Jensen under træningspasset, der blandt andet indeholdt fysiske øvelser og fodboldkamp.

Landsholdet fortsætter træningen de næste dage, og spiller den første af fire VM-testkampe mandag aften i Malmø mod Sverige.

Herudover spilles der kampe mod Slovenien på fredag i Odense, mens de to sidste kampe afvikles 10. og 11. januar mod Island og Sverige i henholdsvis Aalborg og Sverige.