VM-profil: Gider ikke bruge mere tid og krudt på dommerne

Landsholdets stregspiller og forsvarsomdrejningspunkt, René Toft Hansen, kunne - efter tirsdagens dramatiske og småskuffende 30-30-kamp mod Tyskland - onsdag morgen stadig ikke skjule sin ærgrelse over VM-turneringens foreløbige forløb.

Han nægtede eksempelvis at tale om den meget omdiskuterede dommerlinje, der indtil videre har bombarderet stregspilleren med tominutters-udvisninger.

»Den første VM-uge har handlet rigtig meget om dommerlinjen. Det gider jeg ikke bruge mere tid eller krudt på,« sagde René Toft til TV2 Sport.

»Vi kan ikke gøre noget ved det. Det er dommerne, der skal dømme kampene, og jeg vil hellere bruge energi på at se frem til næste kamp.«

Danmark skal nu vinde de sidste to gruppekampe mod Rusland og Polen for at sikre sig puljens andenplads, der vil udløse en mildere modstander i 1/8-finalen. René Toft føler dog ikke, at holdet har kniven for struben.

»Jeg synes ikke, at vi er under større pres, end vi hele tiden har været. Vi ville på forhånd gerne vinde puljen, hvilket betød, at vi stort set skal vinde alle kampe. Nu ser det ud til, at førstepladsen er væk, og så må vi koncentrere os om at vinde de sidste to kampe og få andenpladsen.«

Danmark møder Rusland torsdag aften.