VM-drengene fatter ikke nedturen dagen derpå

24-24. Det er de tal, der indtil søndag vil følge de danske håndbolddrenge efter åbningsdansen med Argentina. Den skuffelse forstår de danske spillere stadig ikke dagen derpå, hvor skuffelsen stadig sad i kroppen.

René Toft Hansen (th) har svært ved at forstå, hvordan Dnmark ikke slog Argentina. (Michael Damgaard i midten - Kaj Johannsen tv)
Læs mere
Fold sammen

Landstræner Gudmundur  Gudmundsson havde haft spillerne til møde fra morgenstunden, og det skal ske igen inden eftermiddagstræningen i Doha. Måske meget godt, for der er nogle ting, der skal snakkes igennem.

»Vi ved, at den her kamp er noget juks, og sådan nogle kampe kommer nogle gange, men lad os håbe, det var den ene kamp ved en slutrunde, hvor vi spillede åndssvagt og dårligt. Det er bedre, end at det er i en ottendedelsfinale eller en kvartfinale. Heldigvis har vi stadig alle muligheder for at rette op på det her og gøre den kamp ligegyldig,« siger Hans Lindberg.

Danmark startede kampen lidt trægt, dominerede så resten af første halvleg og gik til pause med en føring på fem mål. Herfra gik det skidt, da en ny 'kæde' skulle spilles ind i VM. Det blev forkrampet og langsomt, men Rasmus Lauge vil ikke være med på, at det skyldtes de mange udskiftninger.

»Det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan vi spiller, og hvilke taktiske dispositioner vi har. Uanset hvad, og uanset hvem der står derinde på banen, skal vi bare køre denne kamp hjem. Med 20 minutter igen fører vi med seks mål, og så synes jeg bare, at det er et spørgsmål om... karakter ved jeg ikke rigtig, men den kamp skal bare køres hjem,« siger Rasmus Lauge, der bakkes op af René Toft Hansen, som var med på, at spillerne ikke havde givet Gudmundur Gudmundsson den bedste slutrundestart:

»Den her kamp rangerer nok ikke som en af de bedste af de kampe, som vi har spillet under Gudmundur (Gudmundsson, red.). Den ligger nede i bunden. Det er en stor skuffelse for os. Det er et hold, som vi skal slå. Det kommer bag på mig, at vi kun fik uafgjort, for i 40 minutter har vi kontrol over kampen. Jeg tror heller ikke, det er en kamp, der rangerer højt for Gudmundur (Gudmundsson, red.) som dansk landstræner,« siger René Toft Hansen.