Virums kvinder er basketmestre efter sejr i overtiden

Det blev en tæt kamp mellem Virum og Hørsholm, da DM-finalen i kvindernes basketball blev afgjort i overtid.

Basketball - 20170429021225502
Virum vandt DM efter en sejr i overtiden mod rivalerne fra Hørsholm. 50-48 lød sejrscifrene (arkivfoto). Free/Colourbox.com Fold sammen
Læs mere

Virum. Det blev de forsvarende mestre fra Virum, der endnu engang kan kalde sig for Danmarks bedste kvindelige basketballspillere. Det står klart efter fredag aftens finale, der måtte ud i overtid mellem de to lokalrivaler.

I den femte og afgørende kamp om danmarksmesterskabet i basketball for kvinder stod Virum over for Hørsholm, og der skulle fem minutters overtid til, før Virum kunne kåres som mestre i en fantastisk ramme i Virumhallerne.

De forsvarende mestre genvandt mesterskabet med en sejr på 50-48.

Omkring 600 tilskuere i en proppet hal så Hørsholm være foran det meste af kampen. Men udeholdet løb tør for kræfter efter to alvorlige skader og lukkede dermed Virum ind i anden halvleg.

Undervejs i kampen var Hørsholm foran med 25-14, 35-26 og 42-38, men da kampen spidsede til, kostede skader hos nøglespillerne Maria Forsman Pedersen og Line Piechnik dyrt for mandskabet, og så endte det hele 42-42 i ordinær spilletid.

I overtiden tog Virum føringen og holdt den til slut, så holdet nu for andet i år træk kan kalde sig dansk mester.

/ritzau/