Vinokourov lover Fuglsang-comeback

Jakob Fuglsang og Alexander Vinokourov. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jakob Fuglsang lå med fremme, hvor det var sjovt på 18. etape af Tour de France, men et sammenstød med en motorcykel kom til at koste både bjergpoint og chancen for etapesejren.

Astanas general manager, Alexander Vinokourov, så ikke, hvad der skete i situationen på Col du Glandon, men han var efterfølgende godt ærgerlig over, at Fuglsang blev sat tilbage.

»På sidste stigning gik det meget godt, men så stødte han sammen med motorcyklen. Så mister han selvfølgelig nogle sekunder, og det er svært at komme tilbage,« sagde Vinokourov efter etapen til TV2

Den kasakhiske eks-rytter følte sig overbevist om, at Fuglsang havde fine muligheder for at vinde etapen, der i stedet blev vundet af franske Romain Bardet (Ag2R).

»Ja, han så stærk ud, men vi har to etaper mere (i Alperne, red.). Vi prøver igen i morgen (fredag) og i overmorgen (19. og 20. etape, red.),« sagde team-bossen.

Det lykkedes Jakob Fuglsang at komme tilbage til udbrydergruppen efter styrtet, og han fik også tilkæmpet sig tiltrængte bjergpoint og en hæderlig slutplacering som nummer fem. Han er med 64 point i bjergkonkurrencen fire point bag Joaquim Rodriguez (Katusha) og etapevinderen Romain Bardet.