Villarreal slog Laudrup og Getafe

Villarreal besejrede Getafe 3-1 på udebane og rykker op på en foreløbig tredjeplads i Primera Division. Jon Dahl Tomasson fik en halv time på banen.

Efter en periode med godkendte resultater begynder det igen så småt at snerpe til for Michael Laudrup og Getafe, der søndag i den spanske Primera Division tabte 1-3 på hjemmebane mod Villarreal.

Gæsterne bragte sig allerede foran efter 16 minutter ved Nihat Kahveci, og tyrkeren stod også rigtigt placeret, da han godt ti minutter før tid gjorde det til 2-0.

Så troede de fleste nok, at dramatikken var forbi i den kamp, men inden dommerens slutfløjt nåede tilskuerne både at se et Villarreal-mål, en reducering, et rødt kort til udeholdet og et brændt straffespark.

Hjemmeholdets Kepa Blanco stod for reduceringsmålet, ligesom det også var ham, der tilkæmpede sig straffesparket og senere brændte det.

Jon Dahl Tomasson blev skiftet ind efter en halv times spil, men fik ikke gjort det store væsen af sig. Til gengæld kan han glæde sig over, at Villarreal med sejren ligger nummer tre efter Real Madrid og Barcelona.

Getafe er derimod kun et point over nedrykningsstregen i den tætte, spanske bundkamp.

/ritzau/