Viktor Fischer vil vippe FC Nordsjælland af pinden

Håbet om medaljer i Superligaen har FC København-profilen Viktor Fischer stadig trods en svingende sæson.

Viktor Fischer, som scorede i det første opgør mod Atlético Madrid, håber fortsat på medaljer i Superligaen. Scanpix/Anders Kjærbye/scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Anders Kjærbye

Madrid. Viktor Fischer, der skiftede til FC København i januar, har ikke opgivet håbet om at ende med bronzemedaljer i Superligaen.

Efter torsdagens 0-1-nederlag ude til Atlético Madrid og farvel til Europa League drejer det sig kun om kampene i den hjemlige liga.

Søndag gælder det OB i Parken, og dernæst venter Hobro, AGF, Helsingør og Silkeborg i de resterende kampe i grundspillet.

»Vi skal se, om vi ikke kan slå FC Nordsjælland af tredjepladsen. Men hvis vi begynder at kigge for langsigtet på det og siger, at vi om to måneder skal være, hvor Nordsjælland er, så kan man godt tabe sig selv i processen.«

»Det vigtige er bare at sige: OB på søndag. Den skal vi vinde, og så kører vi videre derfra«, siger Fischer.

FCK er lige nu på femtepladsen og skal kæmpe for at komme med i mesterskabsspillet, hvor kun de seks bedste hold kommer med.

Op til FCN på tredjepladsen har FCK hele 13 point lige nu, men det kan godt hentes, insisterer Fischer.

Med blot årets fem FCK-kampe på cv'et har Fischer ikke slæbt den tunge bagage fra efteråret med sig. Det er en fordel, føler han.

»Jeg har lidt mere friske øjne på det, og jeg er overhovedet ikke gået med på snakken om, hvor dårligt og skuffende det hele er,« siger Fischer.

Den tidligere Mainz-spiller vidste, hvad han skiftede til og ser mange ting, som har været positive i FCK, men han erkender også, at der er elementer i spillet, der skal arbejdes med.

»Det går stille og roligt bedre. Hvis vi ser bort fra resultaterne, som altid er meget vigtige for FCK, så er der en lille stigende kurve i det, vi leverer fra uge til uge.«

»Det gælder om at trække det med videre, og så kommer vi også til at vinde fodboldkampe igen,« lover Fischer.

FCK's hjemmekamp mod OB i Superligaen går i gang søndag aften klokken 18.