Video afslører: Bendtner forsøgte at sparke dør ind

Nicklas Bendtner er igen i konflikt med politiet. Denne gang på grund af ulovlig indtrængen i et fitness-center. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner angreb natten til mandag døren til et lokalt fitnesscenter i Bushey i Hertfordshire.

Den engelske avis The Sun har lagt en video ud på deres site fra et overvågningskamera, der afslører danskeren i færd med at sparke døren ind til fitness-centeret i det bolig-kompleks, hvor han bor.

Det skete natten til mandag omkring kl. 1.

Efter adskillige mislykkede forsøg på at sparke døren ind, er danskeren gået til angreb på vinduet for at tiltvinge sig adgang. Ifølge The Sun er der også optagelser af en mand, der er trængt ind igennem vinduet. Disse optagelser er dog ikke lagt ud på siden.

I stedet er der billeder af håndværkerne, der er i gang med at udbedre ødelæggelserne efter hærværket.

Naboerne til fitness-centret blev vækket af danskerens angreb på adgangsvejene.

- Jeg kunne høre folk, der ødelagede dørene. Jeg råbte til dem, at de skulle stoppe, men en mand råbte truende af mig. Man kunne høre lyden af døren, der blev forsøgt smadret igen og igen, siger et anonymt vidne til avisen.

The Sun har også billeder af politiet, der mødte Bendtner for at afhøre ham, da han vendte tilbage fra træning. Danskeren blev anholdt og taget med på stationen, men han blev senere sat på fri fod igen.