Viborg har ikke overgivet sig

Lørdag hentede Viborg sæsonens første udesejr, da holdet ude besejrede Randers med 2-0. Dermed blev det et trist farvel til dansk topfodbold for Stig Tøfting.

Når Hans Eklund fra nytår overtager trænersædet i Viborg, kan han glæde sig over et mandskab i klar fremgang. For selv om Viborgs SAS Liga-mandskab må overvintre under nedrykningsstregen, lykkedes det lørdag holdet at hente sæsonens blot fjerde sejr. Med 2-0 på Essex Park mod et skuffende hjemmehold fra Randers viste viborgenserne, at de langt fra skal dømmes ude og færdige som SAS Liga-hold.

Sejren var den første i ni forsøg i træk for Viborg, der bragte sig i front efter blot 10 minutter ved Mikkel Rask, som opfangede en retur fra et hjørnespark. Kort inde i anden halvleg kunne Simon Nagel så gøre det til 2-0 efter godt forarbejde af kampens store oplevelse, Petter Furuseth.

Kampen bød i øvrigt på et gensyn med 38-årige Stig Tøfting, som dermed blev den ældste markspiller nogensinde til at starte inde i et opgør i den bedste danske fodboldrække.

/ritzau/