Vibe og Sisto fuldender Hareides landsholdstrup

Pione Sisto og Lasse Vibe tilslutter sig landsholdstruppen til VM-kvalifikationskampen mod Rumænien.

Pione Sisto var på banen i flere af efterårets VM-kvalifikationskampe, blandt andet i udekampen mod Polen. (arkiv) Scanpix/Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landstræner Åge Hareide har fundet de sidste to brikker i sit offensive puslespil forud for VM-kvalifikationskampen mod Rumænien senere på måneden.

Hareide har fredag udtaget Pione Sisto og Lasse Vibe, og dermed er landsholdstruppen oppe på de annoncerede 23 spillere.

Landstræneren udtog i første omgang kun 20 spillere og varslede samtidig, at han ville se nærmere på forskellige alternativer til de sidste tre pladser.

I mandags supplerede han truppen med Kasper Dolberg, der har vist fin form på det seneste, og fredag er der altså sat navne på de sidste to spillere.

Så sent som torsdag aften spillede Pione Sisto hele kampen på Celta Vigos venstre kant, da den spanske klub kvalificerede sig til kvartfinalerne i Europa League med en 2-0-sejr ude over Krasnodar.

I den spanske liga har han fået spilletid i 22 kampe i denne sæson, hvor han er noteret for tre mål.

30-årige Lasse Vibe har efter nytår fået gang i målscoringen for Brentford i den næstbedste række i England. Vibe er i alt noteret for otte ligamål, hvoraf de seks er scoret i 2017.

Det er første gang, han er udtaget til A-landsholdet siden træningsturneringen i Japan sidste sommer.

Fredagens udtagelser betyder, at der ikke er plads til folk som Pierre-Emile Højbjerg og Viktor Fischer, medmindre truppen bliver ramt af skader inden kampen 26. marts.

Begge spillere har været fast bestanddel af truppen i Hareides regeringstid, men har i de seneste måneder ikke fået meget spilletid i deres engelske klubber.