Verdensstjerne til dansk hade-opgør

Den verdensberømte ring announcer Jimmy Lennon vender tilbage til Danmark i forbindelse med kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der bliver kastet lidt internationalt stjernedrys over boksebraget mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen. Det er den verdenskendte ring announcer Jimmy Lennon Jr., der skal sætte gang i kampen.

Jimmy Lennon Jr. har i flere omgange stået med mikrofonen i en dansk boksering, præsenteret nævefægterne og bekendtgjort, at nu er det alvor med de berømte ord »Iiiiit's Showtiiime!«

Lennon Jr. har tidligere været i Danmark i to af de største kampe nogensinde i dansk boksehistorie: Mikkel Kessler mod Carl Froch i Herning som en del af Super Six-turneringen i april 2010, og så ni år tidligere, da Brian Nielsens karriere kulminerede med kampen mod Mike Tyson i Parken i oktober 2001.

12. december er Jimmy Lennon Jr. tilbage i København, når han sætter gang i kampen mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen - et opgør, hvor der på forhånd virkelig er et bittert had mellem de to duellanter.

»Jeg kender begge boksere godt, og det ser ud til at blive en af de her kampe, hvor der er en masse nag, og alt er på spil. Vinderen kan stå over for en VM-udfordring i 2016. Jeg forventer en spændt atmosfære i en fyldt Brøndby Hallen,« siger Lennon Jr., der tildigere i år også var ring announcer ved mega-kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.