Verdensmesteren styrtede i regnen

Fabian Cancellara var ikke i nærheden af at hente sin tredje etapesejr lørdag. Schweizeren styrtede på enkeltstarten, men regner med at nå til Paris trods alt.

Det var en forslået Fabian Cancellara, der trillede over målstregen som den første Team CSC-rytter efter lørdagens 54 kilometer lange enkeltstart i Albi. Schweizeren var det danske holds eneste reelle bud på en topplacering, men den drøm blev knust, da Cancellara tog en lidt for stor chance i farligt sving og styrtede.

- Når du styrter i regnen og stadig skal køre 30 kilometer, så er det ikke rart. Når man tager chancer, ved man, at dette kan ske. Nu bliver det hårdt i morgen med store smerter, sagde Cancellara, der steg af cyklen og hurtigt fik gjort lidt ved sårene på låret.

Den forsvarende verdensmester i enkeltstart slog også hånden, men han er ikke på vej ud af Tour de France, forsikrer han. Britiske Bradley Wiggins fører i øjeblikket enkeltstarten. Britten var heldig og kørte halvdelen af ruten, inden regnen begyndte at vælte ned i Albi. Cancellara var seks et halvt minut langsommeren end Wiggins, der brugte 1.08.48 timer på at køre de 54 kilometer./ritzau/