Venus Williams tiltales ikke efter dødsulykke

Venus Williams var i juni indblandet i en trafikulykke, der kostede en mand i Florida livet.

37-årige Venus Williams kan ånde lettet op, efter politiet i Florida har konkluderet, at hun var uden skyld i en dødsulykke, der fandt sted i juni i Florida. Reuters/Jeremy Lee Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske tennisstjerne Venus Williams vil ikke blive tiltalt for sin indblanding i den trafikulykke, der i juni kostede en person livet i staten Florida.

Det fortæller politiet i Florida, skriver nyhedsbureauet AFP.

»Baseret på vores efterforskning så vil der ikke blive rejst tiltale,« står der i en 18 sider lang redegørelse for efterforskningen, som politiet i Palm Beach Gardens har offentliggjort.

Politiet har konkluderet, at ingen af bilisterne havde skyld i kollisionen mellem de to biler, der fandt sted i Palm Beach Gardens i det sydlige Florida.

En tredje uidentificeret bil skar tennisspilleren af, da hun forsøgte at krydse en sekssporet hovedvej. Det kickstartede en række hændelser, der medførte, at en bil af mærket Hyundai kørte ind i siden på Williams' SUV.

Det fremgår af efterforskningen.

Føreren af Hyundaien, Linda Barson, og Venus Williams slap uden større skader, men Barsons mand Jerome Barson, der var passager, døde 13 dage senere af sine kvæstelser.

Jerome Barsons familie sagsøgte i juli Williams for uagtsomt manddrab i håb om at få erstatning.

/ritzau/