Vendsyssel-træner efter nederlag: Vi var svineheldige

Vendsyssel slap billigt med et 1-2-nederlag i Lyngby torsdag, erkender cheftræner Peter Enevoldsen.

Peter Enevoldsen var torsdag for første gang siden sin ansættelse at finde på sidelinjen som cheftræner for Vendsyssel. Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Vendsyssel fyrede for ti dage siden cheftræner Jens Berthel Askou og erstattede ham med rutinerede Peter Enevoldsen inden to skæbnekampe mod Lyngby.

Torsdag tabte Vendsyssel så på udebane 1-2 i det første opgør om en plads i næste sæsons Superliga, og Enevoldsen priser sig lykkelig for nederlagets beskedne størrelse.

- Vi spillede en god første halvleg og burde have været foran. Men anden halvleg var slet ikke god nok. Spiller vi sådan i returkampen, så taber vi.

- Jeg håber, at denne kamp var en lærestreg, for vi var svineheldig med kun at tabe 1-2 efter den anden halvleg, siger Enevoldsen.

Vendsyssels redningsmand var i høj grad den 23-årige målmand Nicolai Flø, der reddede et straffespark og to helt åbne Lyngby-chancer i anden halvleg.

- Jeg tror aldrig, jeg har haft en halvleg med så store og afgørende redninger, men jeg har det alligevel meget ambivalent.

- Vi tabte jo, og det er en vanvittigt underlig følelse, siger Flø og ser fremad:

- Heldigvis tabte vi kun 1-2, men Lyngby har fordelen nu. De er vel 60/40 eller måske 70/30-favoritter.

Hos Lyngby scorede offensivspilleren Frederik Gytkjær det første mål i 2-1-sejren, men i anden halvleg brændte han også et straffespark og en friløber.

- Det er en meget mærkeligt følelse. Vi vinder, og det skal vi være glade for, men jeg plejer også at score på sådanne chancer, så jeg er meget irriteret.

- Vi kunne godt have scoret to-tre mål i anden halvleg, siger Gytkjær.

Der er returkamp i Hjørring søndag klokken 16.00.

/ritzau/