Vendsyssel henter tidligere FCK-anfører

Hjalte Nørregaard i aktion for AGF. Nu skal han spille for Vendsyssel FF Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vendsyssel FF fra den næstbedste række har godt gang i oprustningen. Klubben fra Hjørring meddeler fredag, at man har hentet 33-årige Hjalte Bo Nørregaard.

Den centrale midtbanespiller forlod i sommer AGF og har siden været på klubjagt. Indtil nu. Lidt overraskende er valget faldet på Vendsyssel FF fra NordicBet-Ligaen. Hjalte Nørregaard har skrevet under på en halvårlig kontrakt.

- Med tilgangen af Hjalte får vi en dygtig og bundrutineret spiller. Med Hjaltes kontraktløse situation og Christian Ryes muligt længerevarende skade i baghovedet har vi været meget interesserede i at tilknytte Hjalte, og det er glædeligt for os, at det nu er lykkedes, siger klubbens sportschef Jacob Krüger.

Dermed har klubben, der trænes af den tidligere Viborg-cheftræner Ove Christensen, haft held med at hente endnu et stort navn til den lille klub. Tidligere på sommeren var det målmanden Jesper Christiansen, der sagde farvel til OB og goddag til Vendsyssel.

Hjalte Nørregaard spillede i 10 år for FC København, hvor han nåede at være anfører og spille 27 Champions League-kampe. Indimellem blev det til et mislykket udlandsophold i hollandske Heerenveen.