Van Gaal insisterer: Vi kan stadig nå Champions League

Unge spillere blev påvirket af, at West Ham-fans kastede flasker mod United-bus, mener United-manager.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester United er i gang med endnu en skuffende sæson.

Holdet tabte tirsdag 2-3 til West Ham, og det tidligere mesterhold måtte derfor se sine chancer for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League glide over i hænderne på rivalerne fra Manchester City.

Hvis City får point i sæsonens sidste kamp, vil klubben havne på den fjerdeplads i Premier League, der giver adgang til Champions League.

United-manager Louis van Gaal var som sædvanlig rødglødende efter nederlaget, der fik en utraditionel optakt.

United-spillernes bus blev nemlig brugt som skydeskive af en række West Ham-fans, der kastede dåser og flasker mod Manchester-spillerne bag vinduerne.

United skal nu håbe, at Manchester City taber til Swansea i sæsonens sidste kamp, hvis de røde djævle skal have en chance for at kvalificere sig til Champions League.

Men van Gaal tror på det.

- Nej, vores chance er ikke forsvundet endnu, insisterer den udskældte manager ifølge nyhedsbureauet AFP.

- I sæsonens sidste kamp kan vi overhale Manchester City. Det kan ske, hvis de taber, og vi vinder. Du kan da godt tælle, kan du ikke, spørger manageren spydigt.

Van Gaal mener, at episoden inden kampen har påvirket især de yngre spillere.

- Jeg har masser af erfaring fra fodbold, og der er spillere, der ikke har rutinen til at håndtere sådanne situationer, siger den 64-årige hollænder til AFP.

Han afviser dog at gøre skyde skylden for nederlaget på bus-episoden.

Manchester United spiller om et trofæ 21. maj, når holdet møder Crystal Palace i FA Cup-finalen. Alligevel vil sæsonen være en skuffelse, hvis holdet ikke kvalificerer sig til Champions League, som det indtil for få år siden var fast inventar i.

- Det er et slag i spillernes selvtillid, men vi må gøre alt, hvad vi kan i den sidste kamp, så vi ikke giver City en gratis billet til Champions League. Swansea er inde i en god stime, siger hollænderen.

/ritzau/