Van Gaal: Fantastisk at se glæden i spillernes øjne

Louis van Gaal har mulighed for at sikre sig sit første trofæ som United-manager i FA Cup-finalen i maj.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester United sikrede sig lørdag en plads i FA Cup-finalen med en sejr over Everton på 2-1. United fik først fat i finalebilletten i kampens overtid, da Anthony Martial med en scoring sikrede forløsningen.

Sejren giver United-manager Louis van Gaal muligheden for at vinde sit første trofæ som United-manager, og han er da også glad for kampens resultat.

- Når du ser glæden i spillernes øjne, så er det helt fantastisk at overvære. Det samme gælder for vores fans, siger van Gaal ifølge AFP.

Trods sejren er United-manageren ikke tilfreds med kampens dommer, Anthony Taylor, der blandt andet dømte et straffespark til Everton.

- Vi fortjente at komme i finalen. Vi fik ingen frispark dømt vores vej. Jeg mener, dommeren ændrede kampen, siger han.

Straffesparket fik Everton dog intet ud af, da United-målmanden David de Gea hev en fænomenal redning ud af ærmet på Romelu Lukakus skud fra pletten.

De Gea er selvsagt glad for sin præstation i målet.

- Den redning var et afgørende øjeblik. Everton spillede rigtig godt og havde nogle chancer mod slutningen. Vi er meget glade.

- På ét sekund scorer Martial og vi vinder i sidste minut. Det er helt utroligt. Det er vigtigt for os, for vores fans og for klubben. Nu vil vi også gerne slutte i topfire i Premier League, siger han ifølge AFP.

I finalen den 21. maj møder United enten Crystal Palace eller Watford. De to hold spiller semifinale søndag.

/ritzau/