Van Gaal bad om undskyldning og forlod pressemøde i vrede

Louis van Gaal gad ikke spørgsmål om sin jobsituation, og derfor stak han hurtigt af fra pressemøde.

Foto: OLI SCARFF
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester United har ikke vundet i seks kampe på stribe, og i medierne er der opstået rygter om en snarlig fyreseddel til manager Louis van Gaal.

Og de medierygter fik onsdag Van Gaal til at efterspørge en undskyldning fra de fremmødte journalister på et pressemøde inden holdets kamp mod Stoke 26. december. Og kort efter forlod han rummet.

- Føler nogen i dette rum for at give mig en undskyldning? Det er, hvad jeg tænker på, lyder det fra Van Gaal på pressemødet ifølge BBC.

- Hvad tror I, der sker med min kone og mine børn? Eller mine børnebørn? Eller med Manchester Uniteds fans? Eller mine venner? Hvad tror I?

Den vrede hollandske manager gjorde det efterfølgende klart, at det ikke var hans eget ønske at sidde og snakke med journalisterne.

- Så I tror, jeg har lyst til at snakke med medierne nu? Jeg er her kun på grund af Premier Leagues regler. Jeg er nødt til at snakke med jer, konstaterer den hollandske manager.

Efter mindre en fem minutter med virkelig anspændt stemning mellem Van Gaal og pressen forlod United-manageren pressemødet med ordene.

- Jeg ønsker jer en god jul og måske også et godt nytår, når jeg ser jer. Nyd jeres vin og kødtærte. Farvel.

Til pressemødet var der disket op med tærte og vin, men ellers var der angiveligt ikke meget julestemning over seancen.

De sløje resultater har sendt Manchester United fra førstepladsen og ned på femtepladsen med ni point op til Premier Leagues førerhold, Leicester.

/ritzau/