Van der Vaart skal ingen steder

Hamburger SV står fast på, at man ikke vil slippe sin hollandske anfører Rafael van der Vaart, der ellers mægtig gerne vil til Valencia.

Der er ingen, der er i tvivl om, at Rafael van der Vaart vil væk fra Hamburger SV. Senest da han i weekenden stillede op til et foto holdende en hvid Valencia-kamptrøje, blev selv den mest blåøjede HSV-fan klar over, at han mener det alvorligt, når han beder om at blive købt fri af sin kontrakt, der ellers løber frem til 2010.

Den kontrakt har HSV-ledelsen imidlertid tænkt sig at holde sin anfører op på. I hvert fald slog bestyrelsesformand Horst Becker søndag over for det tyske nyhedsbureau DPA fast, at der ikke bliver tale om nogen transfer til Valencia.

- Vi har ikke tænkt os at vige i denne sag. Jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle ændre vores indstilling, sagde Becker.

Van der Vaart skulle angiveligt allerede være enig med Valencia om en årsløn i omegnen af 30 millioner kroner, hvilket er tre gange så meget, som han tjener i Hamburg. Men han er også klar over, at det er hans nuværende klub, der bestemmer.

- Sådan som det ser ud nu, bliver jeg nok nødt til at blive, sagde midtbanespilleren efter 1-0-sejren mod Leverkusen søndag, hvor han scorede kampens eneste mål på straffespark.

/ritzau/