Utilfreds Ove P. efter snævert nederlag

Træner Ove Pedersen var ærgerlig over, at AGF tabte 0-1 mod FC København i en kamp, hvor hjemmeholdet havde rig mulighed for at snuppe point.

AGFs 0-1-nederlag til et kynisk mandskab fra FC København faldt ikke i god jord hos hjemmeholdets træner Ove Pedersen, hvis hold blot har hentet et enkelt point i de første fire kampe efter sommerens tilbagevenden til SAS Ligaen.

Han var tilfreds med spillet i store dele af kampen men ærgerlig over, at det sidste igen manglede.

- Det er ikke nok at være dygtige. Vi skal være ekstradygtige. Et point er ikke godt nok efter fire kampe. Vi skal fortsætte, som vi har gjort hidtil, sagde Ove Pedersen efter kampen.

Da først FC København havde scoret efter 20 minutters spil, fik AGF overtaget i kampen, og især Peter Graulund havde flere store muligheder, som burde have resulteret i en scoring. Kampen var helt åben og kunne med lidt mere held have givet hjemmeholdet point.

- Det får vi aldrig at vide, gør vi? I dag matchede vi dem måske langt hen ad vejen, men de havde også fokus et andet sted. De skal jo spille en vigtig kamp på tirsdag, sagde Ove Pedersen.

/ritzau/