Ustyrlig Wozniacki gav verdensetteren store prygl

Simona Halep fik ikke et ben til jorden mod en storspillende Caroline Wozniacki, som er i semifinalen.

Caroline Wozniacki fortsætter med at imponere ved sæsonfinalen i Singapore. Reuters/Jeremy Lee Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki fortsætter med at brillere ved sæsonfinalen i Singapore.

Med en knusende sikker 6-0, 6-2-sejr over verdensetteren, Simona Halep fra Rumænien, tog danskeren sin anden sejr i den store turnering og diskede på ny op med spil fra allerøverste hylde.

Da Elina Svitolina i den efterfølgende kamp vandt første sæt over Caroline Garcia stod det samtidig klart, at Wozniacki er sikker på at vinde gruppen og avancere til turneringens semifinaler, der spilles lørdag.

Indtil videre har danskeren vist storspil i sine første to kampe.

Fra første parti mod Halep stod det klart, at hun spillede med samme præcision og variation i slagene som i åbningskampen. Halep blev jagtet rundt på banen og fik slet ikke lov til at komme i gang.

Rumæneren blev presset til at sende boldene i nettet, ud af banen eller lige i danskerens ketsjer, og først i kampens ottende parti lykkedes det for Halep at komme på pointtavlen.

På det tidspunkt havde Wozniacki ganske uhørt vundet 17 partier på stribe i turneringen: Hun tog kampens sidste ti partier mod Svitolina og førte 6-0, 1-0 mod Halep.

Det første pointtab i kampen hylede dog på ingen måde Wozniacki ud af den.

Hun slog omgående tilbage ved at vinde sit eget serveparti i overbevisende stil. Og da hun efterfølgende bragte sig på 3-1 i Haleps serv, var hun igen på direkte kurs mod den overbevisende sejr.

Wozniacki havde fortsat masser af længde på sine slag, og selv om Halep spillede bedre i andet sæt, var det slet ikke nok.

Efter endnu en Halep-bold i nettet kom danskeren på 5-2, og med et servegennembrud sikrede hun sig en overbevisende sejr.

Fredag eftermiddag spiller Wozniacki sin sidste gruppekamp i sæsonfinalerne, når hun møder Caroline Garcia.

Mens danskeren er sikker på at gå videre som etter inden fredagens kamp, har Garcia mere på spil. Onsdag vandt hun 6-7, 6-3, 7-5 over Elina Svitolina og kan derfor stadig avancere i turneringen inden mødet med Wozniacki.

/ritzau/