Uroen ulmer i Benfica

Benficas optakt til næste uges Champions League-returopgør mod FC København har bestemt ikke været den bedste. Tværtimod står klubben øjeblikkeligt midt i urolig periode, der meget vel kan spolere optakten til den vigtige kamp i Parken.

I weekenden fik klubben blot uafgjort i sæsonens første ligamatch mod oprykkerne fra Leixoes, og i går blev cheftræner Fernando Santos så fyret.

Chalana tager over
I første omgang tager Fernando Santos nu tidligere assistent, Fernando Chalana, over, men det synes usikkert, om han også skal styre Benfica-tropperne i Parken om otte dage. Fernando Chalana har i mange år været tilknyttet Benficas trænerstab, men han er primært kendt som Portugals store stjerne fra perioden omkring 1984, hvor portugiserne vandt bronze ved EM.

Ifølge portugisiske medier er José Camacho, der også tidligere har været Benfica-træner, favorit til på et tidspunkt at overtage trænerposten.

I kulissen har det også skabt en vis uro, at rigmanden Joe Berardo har forsøgt at overtage klubben. Men det mislykkedes, fordi aktionærerne ikke ønskede at tage imod hans tilbud.