Uniteds manager forsvarer Falcao-fravalg

Det blev til et 0-1-nederlag til Louis van Gaals tropper i søndagens Premier League-opgør mellem Manchester United og Southampton. Et resultat, der ikke huede Uniteds fans, som råbte for at få den vragede colombianer Radamel Falcao på banen.

Manchester United, der ellers har haft et godt efterår, når man sammenligner med sidste sæson, har ikke fået den bedste resultat-mæssige start på 2015.

Søndag gæstede årets overraskelse Southampton Old Trafford, og det resulterede i en 1-0-sejr og alle tre point til gæsterne. Manchester Uniteds fans gav imidlertid deres frustration til kende, da de i løbet af kampen råbte for at få den vragede Radamel Falcao på banen.

Men Uniteds hollandske træner, Louis van Gaal, forsvarer nu sit valg om at vrage colombianeren.

»Du må sammenligne spillerne før kampen. Efter kampen kan man altid sige, hvilken spiller der ville have hjulpet holdet til sejr, men man ved det aldrig,« fortæller hollænderen ifølge tv2.no og uddyber:

»Man må se på sine behov og de valg, man kan tage i løbet af kampen. Jeg bestemte mig for at holde Falcao udenfor 18-mands-truppen,« fortæller van Gaal og bekræfter dermed, at det ikke var en skade, der fik ham til at vrage colombianeren.

Falcao selv skulle angiveligt have stormet ud af Old Trafford uden at se kampen.