United vil betale 50 mio. kr. for at slippe af med van Persie

fbl-eng-pr-man-utd-leicester-v
Læs mere
Fold sammen

Når Manchester United senere søndag tager imod Manchester City i Premier League, må 'De Røde Djævle' endnu engang se bort fra Robin van Persie. Godt nok er hollænderen tilbage i fuld træning efter en ankelskade, men ifølge manager Louis van Gaal er van Persie 'ikke fit nok' til at spille.

Og noget kunne tyde på, at angriberens karriere i Manchester er ved at lakke mod enden. Talrige skader har gjort Robin van Persies ophold i United til alt andet end en dans på roser - og nu skulle van Gaal have fået nok af de mange skader.

Ifølge det engelske medie Daily Mail er Manchester United klar til at bryde med holdets tidligere topscorer til sommer - et år før hans kontrakt udløber. Ikke nok med det - den engelske klub skulle angiveligt også være klar til at betale Robin van Persie over 50 mio. kr. for at smutte.

Manchester United arbejder ifølge Daily Mail på at frigøre flere lønkroner, så man kan hente en ny frontangriber. Og her ligger en afsked med van Persie, der tjener på 2,5 mio. kr. om ugen, lige for. Både Juventus og Inter skulle være interesserede i at overtage van Persies kontraktlige forpligtelser.

Robin van Persie har scoret 10 gange i denne sæson.