United-nedsabling åbner Champions League-kampen på ny

football
Samtlige 21 spillere kunne bare se til, da John Stones' hovedstød stille fløj ind over Ahsley Young, der ikke kunne holde bolden ude af De Geas net. Fold sammen
Læs mere

Manchester United skuffede søndag fælt, da de ude på Goodison Park tabte med 0-3 til Everton.

Selv med over 60 procents boldbesiddelse formåede Louis van Gaals tropper ikke for alvor at teste Tim Howard i Evertons mål, og derfor var tre-måls-sejren ikke ét mål for meget.

Skyerne begyndte hurtigt at hænge tungt over United-spillerne, da James McCarthy efter fem minutter fuldendte en kontra til 1-0.

Efter en halv time begyndte det at se noget nær umuligt ud for de røde djævle, da Evertons ankermand John Stones scorede efter hjørnespark. Og med Kevin Mirallas' 3-0-scoring med et kvarter igen blev hornene revet helt af djævlene.

Louis van Gaal sagde lørdag til Sky Sports, at United vinder et stort trofæ inden for to år, men for at vinde trofæer kræver det kynisme.

Kampen lignede Manchester Uniteds 1-0-nederlag mod Chelsea sidste weekend til forveksling med de røde mest på bolden, mens de blå var mest effektive.

Med United-nederlaget til Everton har bysbørnene fra Liverpool en gevaldig chance for at hente ind på Uniteds fjerdeplads, når de tirsdag møder Hull.

Liverpool har kun syv point op til United med Hull-kampen i baghånden.