United-møde har givet midtjyder smil til vintertræningen

FC Midtjyllands spillere er i god fysisk form inden årets første vigtige opgave mod Manchester United.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Forårssæsonen begynder allerede torsdag aften for FC Midtjylland, mens de øvrige superligaklubber har minimum otte dage længere til at bygge formen op, før holdene skal præstere i en gældende kamp.

Udsigten til at skulle møde Manchester United i Europa Leagues 16.-delsfinaler har givet en lidt hårdere vintertræning, men det har ikke fjernet humøret på FCM-spillerne, som glæder sig til den store kamp.

Således var der lutter store smil blandt holdets spillere, som onsdag formiddag mødte pressen forud for den afsluttende træning inden kampen.

- Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang for alvor. Nu har der været en masse træningskampe, og nu er det jo ikke en helt almindelig kamp, der venter, når vi møder Manchester United.

- Det har været dejligt at spille fodbold igen, og til træningerne har det handlet om at hive sig selv op som et hold efter en god ferie. Og vi er hvert fald helt klar til 90 minutter i højt tempo, siger Pione Sisto.

Landsholdsspiller Jakob Poulsen forsikrer også om, at holdet er klar til kamp mod den engelske storklub.

- Jeg håber, vi er på et højere niveau nu, end vi plejer at være på det her tidspunkt halvanden uge før superligastart. Vi er hvert fald der, hvor vi skal vi være.

- Det har været svært at mærke forskel i træningen, men jeg kan forestille mig, at vores fysiske træner Christian (Clarup, red.) har lagt lidt hårdere ud, end vi måske plejer at gøre.

- Men når man er midt i det, så lægger man ikke så meget mærke til, hvordan programmet er strikket sammen, siger Jakob Poulsen.

Midtbanespilleren må selv vente en ekstra uge med at komme i gang, da han sidder over torsdagens kamp i Herning med karantæne.

Forsvarsspilleren Kian Hansen påpeger ydmygt, at selv om der har været en gulerod for enden af vintertræningen, så er hjemmekampen mod United blot en af mange i foråret.

- Det bliver selvfølgelig en stor oplevelse, men vi skal ikke gøre det større, end det egentlig er. Det er en fodboldkamp, vi skal ud for at spille, og vi kan få en rigtig god start på sæsonen ved at lave et fint resultat, siger Kian Hansen.

/ritzau/