United må ud i omkamp mod sekundahold

Manchester United var fredag aften på besøg hos Cambridge United og stillede op med et stærkt hold.
Læs mere
Fold sammen

Det var de færreste, som spåede League 2-holdet Cambridge United nogen som helst chancer i fredag aftens fjerde runde-kamp i FA Cup'en.

United stillede op i noget nær stærkeste startopstilling, hvor kun Wayne Rooney, Juan Mata og Robin van Persie manglede, og der var end ikke plads i truppen til Anders Lindegaard, hvis plads ved siden af udskifterne igen var overtaget af Victor Valdes.

Ikke desto mindre gav Cambridge United, der ligger i midten af League 2, Louis van Gaals tropper enorme problemer, og holdet klarede 0-0, hvilket er nok til en returkamp på Old Trafford.

Hjemme på Abbey Stadium sad Manchester United godt nok på det meste af spillet og havde også chancerne til at score det forløsende mål, men selv ikke en indskiftning af Robin van Persie var nok til at åbne ballet på en velspillende Chris Dunn i hjemmeholdets mål, og det hele sluttede, som det begyndte - til stor jubel for de knap 10.000 fans.

Omvendt må det bekymre Louis van Gaal, at han nu skal bruge ressourcer på endnu en kamp mod et meget lavere rangeret hold.