United henter tidligere Barcelona-målmand

Fodboldklubben Manchester United har underskrevet en kontrakt på halvandet år med den tidligere FC Barcelona-målmand Victor Valdes.
Læs mere
Fold sammen

Manchester United har forstærket sig med den tidligere Barcelona-målmand Victor Valdes, der tiltræder på en 18 måneder lang kontrakt. Danske Anders Lindegaard ser derfor ud til at være endegyldigt færdig i den engelske klub.

32-årige Victor Valdes har været uden klub siden sommer, hvor hans kontrakt med Barcelona udløb. Han har været ude med en skade i et lille års tid, men han er nu tilbage i så god forfatning, at United har valgt at skrive kontrakt med ham.

»Det er en sand ære at skrive under med Manchester united. Jeg vil gerne takke Louis van Gaal og klubben for at have ladet mig genoptræne og træne med holdet på AON Training Complex (Uniteds træningsanlæg, red.) Ud fra min korte tid her, kan jeg allerede se, at det er en meget speciel klub. Jeg arbejdede med Louis van Gaal under min tid i Barcelona, og at have muligheden for at arbejde med ham her i Manchester United er en drøm, der går i opfyldelse,« siger Victor Valdes til Manchester Uniteds hjemmeside.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, er også meget tilfreds med den ny spillertilgang. Han siger desuden, at Valdes er hentet som andenmålmand, hvilket er dårlige nyheder for danske Anders Lindegaard.

»Jeg er henrykt over, at Victor har skrevet under med klubben. Victor er en meget erfaren målmand, og hans CV taler for sig selv. jeg har sagt ved mange lejligheder, at Manchester United altid er interesserede i de bedste spillere. Victor har været meget professionel under sin genoptræning fra skaden og har været meget imponerende i træningssessionerne med førsteholdet over de sidste par uger. Han støder til klubben som andenmålmand og er en super tilføjelse til førsteholdet,« siger Louis van Gaal.

Victor Valdes, der er et produkt af Barcelonas ungdomssystem, fik sin debut i 2002. Han har siden været med til at vinde intet mindre end 21 titler i sin karriere, herunder seks mesterskaber og tre gange Champions League. Han har desuden vundet både EM og VM med Spanien, hvor han dog ikke var første målmand.