United desperate efter de Gea-forlængelse

Læs mere
Fold sammen

Manchester United er desperate for at holde fast i målmand David de Gea, og de er klar til at have gøre ham til en af verdens bedst betalte målmænd.

David de Gea har været en solid sidste skanse for Manchester United gennem de seneste sæsoner, men der har været spekulationer om, at den spanske målmand var på vej hjem til Spanien. Nærmere bestemt Real Madrid, som har udset de Gea til at være tronarvingen til Iker Casillas.

Men de Geas nuværende arbejdsgiver Manchester United vil gøre alt for at holde fast i målmanden, der snart går ind i de sidste 12 måneder af sin nuværende kontrakt.

United har ifølge flere engelske medier tilbudt de Gea en ny kontrakt, hvor spanieren kan have udsigt til at tjene svimlende 2,1 millioner kroner - om ugen. Manager Louis van Gaal bekræfter, at klubben har tilbudt »en del penge« til de Gea.

»Det er ikke mig, der bestemmer det, men jeg vil have, at han bliver her. Det er spilleren, der har styringen, så han kan sige nej eller ja. I må spørge David de Gea, om han vil blive. Ikke mig. Vi har tilbudt ham en del penge,« lød det fra United-manageren på et pressemøde fredag.

David de Gea kom til klubben i 2012, hvor han fik en turbulent start. Danske Anders Lindegaard kæmpede med om pladsen som førstevalg, men spanieren har vist sig bedst og er gået fra at være udskældt til uundværlige for den engelske klub.