United bekræfter: Rooney sidder over mod FC Midtjylland

Angriberen Wayne Rooney er ikke rejst med resten af Manchester United-truppen til Danmark for at møde FCM.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alle de fans, som har betalt i dyre domme for at komme ind og se Wayne Rooney og Manchester United imod FC Midtjylland i torsdagens Europa League-kamp, har fået en grund til at ærgre sig.

Rooney er nemlig ikke udtaget til den første af de to sekstendedelsfinaler mod FCM, bekræfter den engelske fodboldklub på Twitter.

Kort inden den meddelelse skrev den engelske lokalavis Manchester Evening News, at Rooney ikke er rejst med resten af United-truppen til Danmark.

Hverken United eller lokalavisen oplyser, hvorfor den engelske landsholdsangriber ikke er rejst med til Herning, men konstaterer det blot kortfattet.

- Vi kan afsløre, at Wayne Rooney ikke vil rejse med på flyet til Danmark for at spille Uniteds Europa League-opgør, skriver avisen.

Rooney spillede ellers hele kampen, da United i lørdags skuffende tabte 1-2 på udebane til bundholdet Sunderland i Premier League.

United skriver på sin hjemmeside, at manager Louis van Gaal senere vil forklare, hvorfor Rooney ikke er med på onsdagens pressemøde i Herning.

I truppen på 18 spillere er backen Matteo Darmian heller ikke med mod FCM, da italieneren pådrog sig en skulderskade i lørdagens kamp mod Sunderland.

Den tyske verdensmester og centrale midtbanespiller Bastian Schweinsteiger er heller ikke med mod det danske mesterhold.

/ritzau/