Unge Landin føler sig hjemme i Paris: En speciel følelse

Tilskueropbakningen giver landsholdet en følelse af at være på hjemmebane i Frankrig, siger Magnus Landin.

Magnus Landin stod for otte scoringer i sine første to VM-kampe. Scanpix/Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere

Paris. Fire mål fredag efterfulgt af fire mål lørdag. Hvis ikke Magnus Landin havde sluttet kampen mod Egypten af med en afbrænder, havde hans VM-start været fuldstændig perfekt.

Nu står den 21-årige fløjspiller i stedet noteret for flotte otte mål på ni forsøg i sit håndboldlivs første to VM-kampe.

- Jeg kommet godt ind i turneringen og har det fint med det, jeg har leveret. Det giver selvtillid og en god følelse i kroppen, siger Landin.

- Man skal huske på, at det er nogle gode holdkammerater, jeg spiller ved siden af. Og det er alt andet lige nemmere at arbejde, når man får nogle gode bolde af medspillerne, siger han.

Han spiller sin første slutrunde med det danske landshold og er svært begejstret for det, han indtil videre har været med til i Paris.

- Det er en følelse, jeg aldrig har prøvet før. Det er specielt, for når vi går på banen, kommer der en følelse af, at vi spiller på hjemmebane, når man ser så mange danske tilskuere.

- Der er sindssyg opbakning hernede. Vi spiller i Frankrig, og alligevel føles det, som om vi er på hjemmebane. Det er fedt, siger Magnus Landin.

Det er dog ikke kun ham, der er kommet godt i gang med VM.

Angrebsspillet har sprudlet i de første to kampe, hvor Danmark har scoret ikke mindre end 68 gange tilsammen.

- Vores angrebsspil kører rigtig godt. Vi har mange gode spillere, og det er forskellige spillere, der bliver sat i scene. Vi sætter spillet rigtig godt op, siger Magnus Landin.

Danmark har hviledag søndag og skal først i kamp igen mandag aften, hvor modstanderen er Sverige.

/ritzau/