Ungdommen skal lære af nederlag

Anfører Rikke Skov mener, at de unge spillere på kvindelandsholdet i håndbold kan tage meget med fra kampen mod Frankrig, selvom Danmark blev besejret 23-25.

Selvom der generelt var skuffelse blandt de danske spillere efter semifinalenederlaget til Frankrig ved GF World Cup, var Rikke Skov ikke sen til at finde de positive aspekter frem i forhold til kampen, der udstillede, at det unge danske hold endnu har langt til international klasse. Ifølge den danske anfører er det blot simple ting, der skal på plads.

- Vi kan lære at kigge på en målmand og ikke skyde samme sted, som man skød før. Og se på, hvor hinanden skyder, og sådan nogle ting, sagde Rikke Skov.

Hun slog samtidig fast, at det er aspekter af spillet, som kun bliver forbedret ved at spille kampe, og at holdet bevæger sig i det rigtige retning. Mod Frankrig var det rutinen, der manglede i de afgørende situationer, for en sejr var inden for rækkevidde.

- Vi manglede i det hele taget at tage chancen, da den var der, i stedet for at gå kolde før tid. Vi skal lære at tro på, at vi stadig kan nå det, for det kunne vi reelt godt til sidst, sagde Rikke Skov om spillet efter udligningen til 18-18 i slutningen af anden halvleg.

/ritzau/