Ungarn og Egypten bremser hinanden ved håndbold-VM

Ungarn og Egypten spillede 30-30, og det kan være en ulempe for begge holds videre færd i turneringen.

Egypteren Eslam Eissa skal til at sende en afslutning afsted mod Ungarns mål i onsdagens remis. Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Egypten og Ungarn spændte onsdag ben for hinanden ved herrernes håndbold-VM.

I Royal Arena i København spillede holdene 30-30. Det ene point hjælper før den sidste gruppekamp Egypten op blandt de tre hold, som avancerer til mellemrunden.

Her ligger Ungarn allerede, men pointtabet gør det sværere for holdet at vinde gruppen. Det vil formentlig kræve en sejr over Sverige i den sidste gruppekamp for at sikre førstepladsen.

I mellemrunden får holdene kun de point overført fra det indledende gruppespil fra de kampe, som de har spillet mod de andre hold, som går videre fra samme gruppe.

Hverken Ungarn eller Egypten kan få fire point med over, når holdene parres med Danmarks gruppe i mellemrunden. Det kan Sverige stadig nå i tilfælde af en sejr over Qatar senere onsdag og en sejr over Ungarn torsdag.

Vinder Sverige de to kampe, samtidig med at Egypten som ventet slår Angola, vil både Ungarn og Egypten tage et point med i mellemrunden, hvilket gør det meget svært at nå en semifinale.

I første halvleg var det længe Ungarn, som havde overtaget og nåede at føre med fire mål, inden Egypten fik kæmpet sig tilbage i halvlegen, som endte 14-14.

I anden halvleg gjorde det omvendte scenarie sig så gældende. Egypten havde et overtag på måltavlen og nåede at være i front med fire mål inden en jævnbyrdig afslutning med føringer til begge hold.

Til sidst havde Egypten muligheden for at snuppe sejren med et sidste angreb, men det lykkedes aldrig at få sat en afslutning ind.

/ritzau/