Ullrich klar til at fortælle sandheden

Mens dopingtilståelserne de seneste måneder er væltet frem, så har Jan Ullrich forholdt sig tavs. Om få uger vil tyskeren dog fortælle sandheden.

Jörg Jaksche tjente for nylig en god slat håndører på at fortælle om sine oplevelser med doping. Og nu er den tidligere Tour de France-vinder Jan Ullrich også klar til at berette om sandheden i sine år i professionel cykelsport. I øjeblikket leder den tidligere T-Mobile-rytter efter et medie, som, han mener, vil formidle hans ord uden at fordreje dem.

- Jeg står ved mit ord og vil give mine fans min udførlige mening om de seneste års begivenheder. Det vil ske på det tidspunkt, som jeg finder rigtig. Jeg er i øjeblikket på jagt efter det helt rigtige medie, der uforfalsket vil videregive min mening, skriver Jan Ullrich på sin hjemmeside.

Mens Jörg Jaksche angiveligt fik et mindre femcifret beløb af nyhedsmagasinet Der Spiegel for at lette sit hjerte, så er der sikkert mange flere penge at hente for Jan Ullrich, som i en lang årrække altid var blandt klassements-favoritterne i Tour de France.

/ritzau/