Ukrainsk stortalent venter Wozniacki i US Open-test

Caroline Wozniacki deltager i næste uge i Cincinnati, hvor der venter en alvorlig test i første runde.

Tennis: Rogers Cup - 201908100
Caroline Wozniacki røg i denne uge ud i anden runde ved Rogers Cup i Toronto. I næste uge skal danskeren i aktion i Cincinnati (arkivfoto). John E. Sokolowski/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Tennisstjernen Caroline Wozniacki skal i næste uge forsøge at spille sig varm til det kommende US Open ved en stor turnering i Cincinnati.

Danskeren træder allerede ind i første runde, hvor hun møder den 19-årige ukrainer Dayana Yastremska.

Mens Wozniacki er i gang med en svær sæson uden turneringssejre, så forholder det sig anderledes med den ukrainske modstander, der er i gang med et forrygende år.

Stortalentet Yastremska har i 2019 både vundet i turneringer i Hua Hin i Thailand og Strasbourg i Frankrig.

I juli nåede ukraineren fjerde runde i Wimbledon, hvor endestationen var tredje runde for Wozniackis vedkommende. Begge spillere blev sendt ud af grand slam-turneringen af Zhang Shuai fra Kina.

Danskeren røg i denne uge ud af Rogers Open i Toronto i anden runde efter nederlag til en kvalifikationsspiller.

Wozniacki har aldrig tidligere i karrieren mødt den ti år yngre Dayana Yastremska, der rangerer som nummer 33 i verden. Wozniacki indtager 18.-pladsen.

Skulle den 29-årige dansker ende med at slå den ukrainske teenager, så venter enten Svetlana Kuznetsova fra Rusland eller letten Anastasija Sevasto i anden runde.

WTA-turneringen Western & Southern Open i Cincinnati fungerer som optakt til US Open, der spilles fra 26. august til 8. september.

/ritzau/