Uheldige Matti Breschel må opgive Paris-Roubaix - foråret er væk

Matti Breschel er efter sit styrt færdig i dette forår. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skader og Matti Breschel går efterhånden hånd i hånd. Team Tinkoff-Saxo-rytteren var udset som kaptajn i søndagens klassiker Flandern Rundt, men med 50 kilometer til mål styrtede han med tre holdkammerater i en grøft. Styrtet er nu skyld i, at Matti Breschel må melde afbud til weekendens Paris-Roubaix, og det betyder samtidig, at foråret er færdigt for ham.

- Matti har ikke brækket noget, men til gengæld har han en kæmpe opsvulmning af sit højre lår. På godt dansk hedder det et trælår, men det er faktisk dobbelt så stort som det andet. Som Matti siger: Jeg synes selv, jeg har store lår, men nu kan det dårligt være inden for hudens rammer, siger sportschef Lars Michaelsen til TV2.

Han fortsætter:

- Han flyver hjem til Danmark i dag og skal se nogle specialister, men han er på krykker. Så vi er derhenne, hvor han har en skadespause foran sig. Hvor lang den bliver, kan jeg ikke lige udtale mig om på nuværende tidspunkt.  

Matti Breschel var i februar så uheldig, at han efter en etape i Tour de Oman styrtede på vejen hjem til hotellet, da han blev ramt af en vildfaren madras. Styrtet var så slemt, at han fik en masse hudafskrabninger og skulle have knæet syet sammen.