Uforløste AaB færdige i Europa

AaB havde intentioner og gejsten, men det blev aldrig rigtig forløst mod et solidt Getafe-mandskab. AaB er færdig i Uefa Cuppen.

Farvel til AaB. Uefa Cup-eventyret slutter godt nok først i Israel om to uger. Men den kamp er ligegyldig, skæbnen blev allerede sat på plads torsdag aften, da holdet tabte 1-2 hjemme til Michael Laudrups Getafe-mandskab. Og da Tottenham og Anderlecht samtidig spillede 1-1, er det umuligt for SAS Ligaens tophold at spille sig videre i turneringen.

Nederlaget faldt efter en kamp, hvor AaB fremstod uforløst. Holdet syntes egentlig at have både gejsten, tændingen og de rigtige intentioner, men man formåede ikke at få det ud, og meget fortonede sig i stedet for i frustrationer over en dårlig dommer.

Hele skylden kunne man nu ikke give ham. Kampen demonstrerede på ny, at dansk fodbold bare ikke har det godt med Spanien, og den demonstrerede på ny klasseforskellen. Getafe var spillemæssigt overlegne, og formåede også med deres pres at stresse AaB, der aldrig fik lov at bygge noget op, der kunne blive farligt. Først i kampens døende minutter blev AaB farlige, og Rade Pricas reducering til 1-2 kom for sent.

/ritzau/