Uforløst Mikkel Hansen: Irriterende de ikke går ind

Danmark slog Montenegro knebent ved EM, men Mikkel Hansen var hverken tilfreds med sin eller holdets indsats.

Gdansk: Danmark fik med hiv og sving hevet en sejr på 30-28 hjem over Montenegro ved EM i håndbold, men det blev heller ikke i turneringens anden kamp, at stjernespilleren Mikkel Hansen for alvor stemplede ind.

Han scorede fire gange på ti forsøg og ville tydeligvis gerne have sat et større præg på kampen.

- I første halvleg var det ikke super godt, men jeg var måske også lidt uheldig skudmæssigt på nogle skud. Det er irriterende, de ikke går ind. Jeg vil jo altid gerne score.

- Men jeg er nødt til at fortsætte med at skyde. De andre får mindre plads på banen, hvis jeg begynder at spille sidelæns. Det har nu heller aldrig været min stil. Jeg må fortsætte med at tro på det og håbe, det vender snart, siger Mikkel Hansen.

Han var heller ikke tilfreds med holdets samlede indsats. Danmark stillede op som storfavorit, men først 70 sekunder før tid blev sejren sikret.

- Jeg synes ikke, det var noget dårligt hold, vi mødte, og det var ikke vores bedste kamp. Men vi fik to point og har vundet to tætte kampe. Det må vi tage med videre herfra, siger Hansen.

Han blev bedt om at sætte fingeren på det, der ikke fungerede på det danske hold.

- Alt. Vi var der hverken offensivt eller defensivt, og det gav dem mange semi-lette mål. Offensivt spillede vi os til nogenlunde mange chancer, men brændte lige rigeligt meget.

- Kontramæssigt spillede vi hele tiden derovre, hvor de skiftede ud. Det må vi kigge på. Jeg synes det er ærgerligt, vi ikke spillede bedre, lyder det fra Paris Handball-spilleren.

Med sejren har Danmark sikret sin plads i mellemrunden. Med en sejr i den sidste gruppekamp mod Ungarn bliver det med maksimum point.

/ritzau/