UEFA forventer Super Cup gennemført

UEFA forventer, at Super Cup-kampen mellem Sevilla og AC Milan bliver spillet som planlagt fredag aften trods Antonio Puertas død tirsdag.

Det Europæiske Foldforbund (UEFA) forventer, at Super Cup-kampen mellem spanske Sevilla og italienske Milan bliver gennemført som planlagt fredag aften i Monaco.

Tvivlen opstod tirsdag, hvor Sevilla-spilleren Antonio Puerta tragisk blev erklæret død tre dage, efter at han blev ramt af et hjerteanfald i kampen mellem Sevilla og Getafe i den bedste spanske række.

Dødsfaldet medførte, at Sevillas Champions League-kvalifikationskamp mod AEK Athen blev aflyst tirsdag aften og udsat til mandag den 3. september.

Super Cup-kampen mellem vinderne af Champions League og UEFA Cuppen kan stadig blive aflyst, men UEFA forventer, at den spilles.

- Vi har talt med klubberne, og i øjeblikket tyder det på, at den bliver spillet. Men vi vil gøre kampen til en hyldest til Antonio Puerta. Selvfølgelig vil vi respektere Sevillas spillere, hvis de føler, de ikke vil spille kampen, men vi håber, at den kan blive dedikeret til deres tidligere spiller, udtaler UEFA's William Gaillard, der er rådgiver for UEFA-præsident, Michel Platini, til Reuters.

/ritzau/