Uefa fastholder Rønnows karantæne efter Brøndby-protest

Det ligger nu fast, at Brøndby må undvære sin førstemålmand i torsdagens Europa League-kamp mod Panathinaikos.

Brøndby må undvære Frederik Rønnow i returopgøret mod Panathinaikos i Europa League-kvalifikationens playoffrunde. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har afvist Brøndbys protest vedrørende Frederik Rønnow. Det oplyser Brøndby på sin Twitter-profil.

Dermed ligger det fast, at Brøndbys førstemålmand har karantæne i torsdagens returopgør mellem Brøndby og Panathinaikos i Europa League-kvalifikationens playoffrunde.

Frederik Rønnow blev udvist i de to klubbers første opgør i Grækenland.

Den kendelse har Brøndby onsdag protesteret over, da man ikke mener, at udvisningen var i overensstemmelse med de nye fodboldregler.

De regler dikterer, at det ikke skal give rødt kort, hvis målmanden går efter bolden i en situation, hvor han nedlægger en modstander.

Men Uefa har altså afvist at ændre kendelsen, og dermed bliver det uden Frederik Rønnow, når Brøndby på hjemmebane skal forsøge at vende 0-3-nederlaget i Grækenland.

Rønnow, der fik udvisningen i Grækenland efter 50 minutters spil, var utilfreds med kendelsen umiddelbart efter det første opgør.

- Jeg synes ikke, der er straffespark eller rødt kort. Han tager et træk, og så slår jeg til bolden, og han lader sig falde.

- Han lader sine ben hænge, og det er smart nok af ham. Jeg hørte dommeren fløjte, men jeg troede, at det var for film, sagde han til 6'eren efter det første opgør.

Det forventes, at reservemålmanden Mads Toppel skal stå mellem stængerne, når Panathinaikos gæster Brøndby Stadion torsdag aften.

/ritzau/