Udenrigsministeriet advarer FCK-fans

Udenrigsministeriet har udstedt en særlig rejseadvarsel, som gælder FCK-fans, der rejser til Jerusalem for at se deres hold møde Beitar i Champions League-kvalifikationen.

FCK-fans bør udvise stor forsigtighed, hvis de har tænkt sig at følge deres favorithold, når FCK's superligamandskab drager til Jerusalem for at spille 2. kvalifikationsrunde til UEFA's Champions League.

Det skriver Udenrigsministeret i sin seneste rejsevejledning for Israel, der er særligt rettet mod FCK's fans.

FCK møder Beitar Jerusalem 7. eller 8. august 2007, og det er ikke kun modstanderholdets supportere, FCK-fansene skal passe på.

» I Vestjerusalem, hvor kampen spilles, er der en risiko for terroraktioner og skudepisoder. I Østjerusalem, herunder den gamle by, kan situationen til tider være yderst anspændt og sammenstød mellem palæstinensere og israelsk politi og militær kan forekomme,« skriver Udenrigsministeriet.

De tilrejsende fans skal ifølge Udenrigsministeriet være opmærksomme på, at offentlige steder som markeder, indkøbscentre, offentlig transport, cafeer og forlystelsessteder i Jerusalem og Tel Aviv, kan være mål for terroraktioner.