Tyskland besejrede hårdtkæmpende argentinere

Tyskland sikrede sig efter alt at dømme førstepladsen i Gruppe D efter sejren over Argentina.
Læs mere
Fold sammen

De danske håndboldherrer skulle sætte sin lid til Argentina, hvis de fortsat skulle gøre sig forhåbninger om at ende som etter i Gruppe D. Men trods stor argentinsk fight trak Tyskland fra til sidst og vandt 28-23.

Selvom Tyskland på forhånd var favoritter, var det faktisk Argentina, der spillede bedst i første halvleg. De to mandskaber fulgtes tæt i første halvleg, men det var sydamerikanerne, der gik til pause med en føring på 14-13.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, men midtvejs igennem begyndte argetinerne at lave dumme fejl og misse sine muligheder. Den tyske målmand Carsten Lichtlein diskede også op med store redninger, mens den tyske offensiv viste stor kynisme.

I takt med Argentinas desperation blev Tysklands føring blot endnu større. Og da slutfløjtet lød stod der således 28-23 i tyskernes favør. Tysklands Patrick Wiencek og Patrick Groetzki og Argentinas Federico Fernandez delte topscorerværdigheden med hver seks scoringer.

Danmark skal derfor vinde deres resterende to kampe mod Rusland og Polen, mens Tyskland taber deres sidste kamp mod Saudi-Arabien, hvis Danmark skal slutte som etter.

Men det virker mildest talt som en umulighed, at Saudi-Arabien skulle kunne volde tyskerne særligt store problemer. Tyskland skal blot bruge et enkelt point for at sikre sig gruppesejren.